Agenda

Transport and Travel, Dulwich Community Council
Wednesday 1 November 2017 7.00 pm

Venue: Christ Church, 263 Barry Rd, Dulwich, SE22 0JT

Contact: Fitzroy Lewis 

Items
Note No. Item

7.00 pm
5 mins

1.

Introduction and welcome

7.05 pm
40 mins

2.

Community Announcements

    ·  Southwark: London Borough of Culture bid

    ·  Dulwich Community Action Network – Clare Chamberlain (Community Southwark)

    ·  Southwark Conversation – Jessica Leech (Community Engagement Manager)

    ·  Arts Against Abuse – Neighbourhoods Fund feed back – by Imogen Paton

    ·  Past Cleaner Greener Safer funded traffic schemes – Richard Wells (Group Manager – Transport Projects)

    ·  Police update

    ·  Other announcements?

7.45 pm
10 mins

3.

Peckham Rye to Dulwich Quietway Update

7.55 pm
10 mins

4.

Break

8.05 pm
55 mins

5.

Dulwich Area Traffic Management Study

    Presentation by Steer Davies Gleave

     

    ·  Overview of the study scope and process

    ·  Brief presentation on work completed to date (existing conditions, including review of available information such as Dulwich specific Kerbside Strategy feedback)

    ·  Workshop discussion on suggested challenges and opportunities to be taken forward in subsequent stages of the study

     

9.00 pm
10 mins

6.

Public Question Time

9.10 pm
5 mins

7.

Community Council Question to Council Assembly